maanantai 8. elokuuta 2016

Syksyn välikausivaatteet

Meillä alkaa olemaan välikausivaatteet kutakuinkin hankittuna syksyä varten ja päätinpä vilauttaa ne myös täällä.


Kuvassa vasemmalla on Ticket to heavenin takki, joka oli käytössä meillä jo keväänkin, mutta mahtuu edelleen päälle. Tämä on alunperin hankittu käytettynä. Housut jouduin hankkimaan uudet pieneksi käyneiden tilalle. Nämä on henkselihousut ja merkiltään Lenne, hintaa taisi näillä olla 34,95 e? Hieman viileämmille syyskeleille on softshell takki, merkkiä Staccatto, tämän Anton sai synttärilahjaksi.


Pipoja löytyy muutama herkullinen yksilö. Tikrupipo on ostettu Kappahl:ista, Mopsi Lindexistä (tämä soveltuu vähän kylmemmällekin kelille ihanan fleecevuoren ansiosta) ja kettupipo käytettynä, tämä taitaa olla jonkun omatekemä. Reiman vk-hanskat on kirppislöytö. Parit tumput on ostettu Prismasta ja nämä palvelivat keväänkin.


Syksykengät on Reiman ja näitä ei ole vielä kertaakaan käytetty. Nää on niin nätit!

Edellä esiteltyjen lisäksi meillä on fleeceasuja ja sadevaatteet, mutta niitä en lähtenyt kuvailemaan. Ainut mitä meillä on vielä hankintalistalla, on kumisaappaat. Olen vähän miettinyt Tretornin Wings tai Crocsin handle it rain kumppareita. Noita Tretorneita sovitettiinkin jo yhdessä kaupassa, muttei kuitenkaan vielä kotiutettu, vaikka ihan hyviltä vaikuttivatkin. Noita Crocsin saappaita ei vielä olla päästy kokeilemaan, niitä kun ei ollut Ideaparkissa ollenkaan. Luulisin kuitenkin, että Crocsit ois varmaan unelmankevyet? Ainoa mikä niissä mietityttää on koko. Pienin koko näyttää olevan 22-23, ja meidän poitsulla kengät on nyt kokoa 21 tai 22. Saattaisi siis olla hieman liian suuret. Onko kellään kokemusta näistä? Jommasta kummasta?


Kuvat lainattu netistä

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!