maanantai 22. elokuuta 2016

Hei syksy.


Ilmassa on ollut jo hyvän aikaa syksyn tuntua. Kesä tuntuu joka vuosi liian lyhyeltä, mutta toisaalta syksyn saapuessa on ihanaa kaivaa villaneuleet kaapista, polttaa iltaisin kynttilöitä ja siemailla teetä viltin alla. Mitä pukeutumiseen tulee, on syksy sen suhteen lempivuodenaikani. Ylisuuret ja pehmeät villaneuleet, tennarit ja nilkkurit, kaulahuivit sekä farkut. Oma tyylini on yhdellä sanalla kuvaillen rento. Vaatteiden täytyy tuntua mukavilta päällä ja näyttää sopivan huolettomilta. Olen jo useamman vuoden ollut ihan myyty kaikille hippiasusteille ja asuille. Hapsut, isot korut ja hippikuviot miellyttää omaa silmää kovasti.

Vaikka tämä ei mikään muotiblogi olekaan, niin on ihan hauska välillä päivitellä tänne omiakin vaatejuttuja. Olen aina tykännyt pukeutumisesta, vaikka täytyy sanoa, että äitiyden myötä sitä ei aina ole ihan vimpan päälle. Eikä onneksi tarvitsekaan. Valoitus on näissä joissakin kuvissa vähän omituinen, mutta älkää antako sen häiritä.



Kaulassa roikkuu ihana Jalokivigalleriasta ostettu voimakivi, Akaatti:

" Akaatti erottaa totuuden, hyväksyy olosuhteet, on voimakas tunteellinen parantaja ja tasapainottaa fyysistä energiaa. Akaatti antaa kantajalleen rohkeutta ja itseluottamusta."

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!