sunnuntai 28. elokuuta 2016

Äiti viihteellä ja kaupunkipäivä

Tämä viikko vierähti ohi aivan uskomatonta vauhtia, enkä ole tännekään ehtinyt kirjoittelemaan. Nyt tuli kuitenkin väli, jossa ehti kaivaa koneen esille.


Tämä äiti oli perjantaina viihtymässä ystävineen tampereen yöelämässä pitkästä aikaa. Meillä on aivan huikea viiden naisen ystäväporukka <3 Neljä meistä ollaan oltu ystäviä ala-asteelta lähtien ja yksi ihana vahvistus liittyi mukaan ammattikouluaikoina. Aina kun tavataan, on takuulla mukavaa. Vaikka kukin on tahoillaan erilaisissa elämäntilanteissa niin ystävyys on säilynyt ja tulee toivon mukaan säilymäänkin loppuelämän. Naurettiin vatsalihakset kipeiksi, juotiin drinkkejä (ehkä muutama liikaakin) ja tietenkin myös tanssittiin. Aivan ihana ilta oli, välillä tekee hyvää vähän irroitella. Ja välillä tarkoittaa muutamaa kertaa vuodessa, ei sitä kyllä useammin kykene.

Lauantaina sitten olikin kotipäivä, koska eräs ei jaksanut sattuneista syistä liikkua ihmisten ilmoille. Itse pysyttelin visusti koko päivän sisällä, mutta Toni kävi Antonin kanssa kahteenkin otteeseen ulkoilemassa uhmaamassa myrskyä. Saivat ihanaa isä-poika aikaa vähän keskenään.




Tänään sitten käytiin keskustassa muutamassa kaupassa, kirpparilla ja puistoilemassa. Saatiin pitkälti koko päivä kulumaan. Ihanaa perheaikaa yhdessä. Meillä on monesti viikonloppuisin sovittua ohjelmaa, kuten vaikka kyläilyä jonnekin suuntaan. Tai Tonilla on lauantaina töitä. On niin kovin vaikea sanoa Ei. Mutta nyt täytyy koittaa haalia kalenteriin vähemmän ohjelmaa ja koittaa viettää aikaa myös ihan vaan oman perheen kesken. Tämä nimittäin tekee todella hyvää, varsinkin parisuhteelle. 

Huomenna alkaakin taas arkiviikko. Uutta viikkoa varten tässä iltasella vielä vähän kokkailtiin ja siivoiltiin. Mukava viikko tiedossa, muskarikin alkaa keskiviikkona kesätauon jälkeen. Seuraavaksi taidan lösähtää tuonne sohvalle kullan kainaloon ja napsauttaa netflixin päälle. Alettiin eilen taas seuraamaan uutta rikossarjaa.

Ihanaa sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!