sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Päivä Viikinsaaressa

Lähdettiin tänään aamupäivällä viettämään päivää Viikinsaareen. Keskustassa lähtiessämme sää näytti oikein lupaavalta ja ihanan aurinkoiselta, mutta laivan saavuttua Viikinsaareen sää olikin synkkä ja vähän kolea. Onneksi kuitenkaan ei kastuttu, vaikka pahaenteiseltä näyttikin. Ja hieman viileämmästä säästä huolimatta meillä oli oikein mukava päivä!
Ainoa mitä jälkiviisaana sitten saaressa ajatteli oli, että omakin pitkähihainen olisi kannattanut ottaa mukaan. Yleensä mukana kulkeekin vaan koko omaisuus. Noh, tällä kertaa uhkarohkeana pakkasin mukaan vain yhden repun, joka sisälsi pitkät vaatteet vain Antonille, niin tyypillistä...


Haluttiin keksiä nyt Tonin lomalle sellaista suht edullista, mutta mukavaa tekemistä. Viikinsaareen laivalippu maksaa 10 euroa/aikuinen ja alle 4-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi. Paikan päältä löytyy grillipaikkaa, uimarantaa, kahvila ja leikkipuisto. Niiden lisäksi myös ainakin minigolfrata, lentopalloverkko, poniratsastusta ja kesäteatteri. Me pakattiin tällä kertaa mukaan omat eväät.
Päivä sisälsi eväiden syömistä, puistossa leikkimistä, ympäröivän veden ja ohilipuvien veneiden ihmettelyä sekä vain oleilua.


Laiva millä me menimme saareen oli melko täynnä, mutta paikanpäällä ei kuitenkaan tuntunut mitään tungosta. Hyvin löytyi vapaa pöytä missä evästää ja puistossa Anton ei jäänyt isompien jalkoihin, vaan hyvin oli leikkitilaa. Mua aina vähän ahdistaa sellaiset paikat, missä on miljoona lapsiperhettä pienellä alueella ja siellä sitten yrität olla hukkaamatta sitä omaa lastas. Se kun ei oo mun mielestäni ihan kauhean  rentouttavaa. Mutta tämä reissu kyllä oli. Voin lämpimästi suositella.




Kotiin päästyämme pikkuherra sitten simahtikin saman tien. Ihana päivä, näitä lisää!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!