keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Kiviniityn kotieläinpuisto

Oltiin eilen viettämässä ihana päivä Kiviniityn kotieläinpuistossa. Kotieläinpuisto sijaitsee n. 50 kilometriä Tampereelta, Porintien varressa, Sastamalassa. Paikka oli minulle (ja Antonille) jo ennestään tuttu. Käytiin nimittäin myös viime kesänä, mutta ilman Tonia. Haikeaa ajatella, että viime kesänä olin liikkeellä ihan pienen nyytin kanssa ja tänä kesänä se sama tyyppi jo mennä juoksi kauheaa vauhtia. Hän kasvaa niin nopeasti!


Liput kustansivat 10 e/aikuinen ja alle 90 cm lapset ilmaiseksi. Tällä reissulla nähtiin pupuja, vuohia, heppoja, lampaita, possuja, poroja ja strutseja. Noin nyt osan mainitakseni. Meillä oli omaa evästä tälläkin reissulla mukana ja eläimet nähtyämme istahdettiin alas syömään. Kiviniityssä on useampia grillipaikkoja ja pöytäpaikkoja vaikka pienelle kylälle. Myös kahvio löytyy, jos eväät vaikka unohtuu kotiin (ei olis ainakaan mitenkään ihmeellistä meidän perheessä).

Lapsille on tosi paljon tekemistä eläinten katsomisen lisäksi. On leikkikenttä, josta löytyy keinut, liukumäki ja hiekkalaatikko. On pomppulinnaa ja trampoliinia, polkuautoa ja sähköautoa, mönkkäriajelua sekä talutusratsastusta.
Eniten riemunkiljahduksia tällä reissulla sai aikaan possut. Anton yritti myös kovin virittää keskustelua possujen kanssa innokkailla "röh-röh" äänillä.




Tonin kesäloma vetelee viimeisiään ja kohta on taas aika palata arkeen. Aivan huippu loma on kyllä kertakaikkisesti ollut. Ollaan tehty vaikka ja mitä. Akut on ladattu ja taas jaksaa. Mutta kesä, ethän lopu ihan vielä, jooko?

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!