perjantai 22. heinäkuuta 2016

Ähtärin eläinpuisto

Keskiviikkona starttasi tämän kesän odotetuin reissu, kun suunnattiin auton nokka kohti ensin Virtoja ja mökkiä, johon käytiin pudottamassa kassit, ja siitä Ähtärin eläinpuistoa. Ähtärissä oltiin n. klo. 14 ja aikaa kiertämiseen vierähti 2,5 tuntia. Käveltiin hissukseen ja pidettiin pieni breikki välissä kahviolla. Reissu meni paremmin kuin hyvin, yli odotusten jopa. Anton jaksoi koko reissun virkeästi ja viihtyi vallan mainiosti.


Päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Osittain varmaan siitä syystä osa eläimistä pysyi visusti piilossa. Tällä kertaa meillä jäi näkemättä ahma. lumileopardi, saukko, ilves ja pikkupanda. Mutta eipä se meidän tunnelmaa kyllä latistanut. Aivan ehdottomasti Antonin lempieläimiä olivat karhut. Niitä katseltiinkin pidemmän aikaa, eikä pikkuinen olisi meinannut haluta millään siirtyä eteenpäin. Ja okei, ehkäpä meidän tästä syystä oli vain pakko kotiuttaa matkamuistomyymälästä Antonille pieni pehmolelukarhu. Eläinvauvoja nähtiinkin reilusti tällä reissulla. Poikasia oli hirvellä, karhulla ja villisioilla. Niin lutuisia!


Liput Ähtärin eläinpuistoon maksavat 17e/henkilö ja alle 3-vuotiaat veloituksetta. Tänä kesänä ovensa on myös avannut Ähtärin kotieläintila, joka siis sijaitsee samalla alueella kuin eläinpuistokin. Lipun hintaan olisi saanut lisätä +5 euroa ja olisi päässyt vierailemaan myös siellä. Meille riitti kyllä hyvin pelkkä eläinpuistokin, mutta isomman lapsen kanssa varmasti hauska käydä kerralla vaikka molemmissa. 





Näin kivaa meillä oli!

Ähtärin eläinpuisto kyllä yllätti meidät positiivisesti. Täytyy mennä joskus uudestaankin. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. Hyvää viikonloppua!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!