maanantai 11. heinäkuuta 2016

Lastenhuone ja makuuhuone

Esittelinkin täällä jo aiemmin Antonin huoneen, silloin heti meidän muuton jälkeen, mutta... Pyöräytettiinpä huoneet uuteen uskoon ja vaihdettiin makuuhuoneet toistepäin, A sai siis isomman huoneen ja meidän makuuhuone on nyt pienessä huoneessa. Mietinpä tässä vain, että miksi me ei heti alkuunsa järjestetty huoneita näin päin? Me vain kuitenkin käydään nukkumassa makkarissa, niin emme varsinaisesti edes tarvitse tilaa, kun taas Anton tarvitsee leikkitilaa ympärilleen.

Melko vaatimattoman kokoinenhan tuo makkari on, mutta kyllä sinne kaikki tarpeellinen saatiin mahtumaan. Ja itse asiassa toi matto on kuin tehty tonne tilaan, just oikeen kokoinen. Kaappitilaa meillä on täällä asunnossa runsaasti, molemmissa huoneissa toinen seinusta on täynnä kaapistoa. Makuuhuoneen lipastossa on mun meikki-, ja tukkajutut. Lipaston päältä paikkansa löysi tarpeettomana nurkissa lojunut peili ja valot sopi kivasti peilin ympärille (no, joo joo, eihän noita valoja tuu kesällä päällä pidettyä, mut niinku koristeena). Keittiönpöydän ylimääräinen tuoli toimittaa meikkituolin virkaa (ja yöpöydän).




Ihanaa kun keinutuoli mahtuu nyt A:n tähän uuteen huoneeseen, tossa on ihan parasta lueskella kirjoja yhdessä. Antonin lempipuuhia on tällä hetkellä kirjojen lukeminen, legoleikit ja kaikki mopot/traktorit/rekat/kuorma-autot... Uutena kalusteena tähän isompaan huoneeseen hankittiin kirjahylly, mä tykkään, että kirjat ja lelut saa näkyä.



Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!