torstai 14. heinäkuuta 2016

Luonnonkosmetiikka

Tällä kertaa vähän kosmetiikka-aiheisia ostoksia luvassa. Mä olen pikkuhiljaa siirtymässä käyttämään luonnonkosmetiikkaa. Siis niin, että kun tulee tarve ostaa uusi loppuneen tuotteen tilalle niin ostan sen luonnonkosmetiikan parista. No, nyt loppuivat kosteusvoide sekä kasvovesi ja lähdin Sokokselle katsastamaan luonnonkosmetiikan valikoimaa.

Mitä sitten tarttui matkaan mukaan:


Haahuilin ensin siellä hyllyn välissä hieman avuttomana, mutta lopulta päädyin ostamaan Madaran aloituspakkauksen, joka sisälsi kolme heidän eniten myytyä tuotettaan. Normaalikokoinen (150 ml) puhdistusvaahto, joka syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa meikin.
Sen lisäksi kaksi pientä purkkia (25 ml) voiteita. Uudistava yövoide, joka stimuloi solujen uudistumista läpi yön. Sekä Deep Moisture -emulsio kosteuttamaan ja suojaamaan koko päiväksi. Pakkauksella oli hintaa Sokoksella 19.90 e.


Pakkauksen lisäksi mukaan tarttui Madaran misellivesi.

Pullossa luvataan : "All-in-one, puhdistus ilman huuhtelua - ihanteellinen päivittäiseen käyttöön ja täydellinen mukaan matkalle. Poistaa meikin ja epäpuhtaudet, tasapainottaa ja kosteuttaa herkänkin ihon yhdellä puhdistuskerralla. Sisältää kosteuttavaa aloe veraa, ihoa silottavaa hyaluronaania ja rauhoittavaa pohjoisen pionia. Kostuta vanu kasvovedellä, pyyhi kasvot, silmät ja huulet."
Misellivesi oli Sokoksella tarjouksessa 12.95 e (norm. 17.50 e).

Mä ajattelin koittaa tätä misellivettä kasvoveden tavoin, viimeistelemään meikin puhdistuksen sekä aamun puhdistustuotteeksi.

Raportoin täälläkin, mitä näistä tykkäsin ja sopivatko mun ihotyypille. Saas nähdä!


Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!