sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Nimpparit.

Meillä vietetään tänään isin ja pojan nimipäiviä. Me ei yleensä mitenkään erityisesti juhlisteta nimppareita, mutta mä halusin kuitenkin ostaa Antonille pienen lahjan. Ostin Prismasta Little People maatilan eläimet -setin. Ja olihan tuota isompaakin körilästä muistettava pienesti.


Mä ehdotin Anton nimeä raskaana ollessani, mutta se tyrmättiin ensin välittömästi Tonin toimesta. Mä kuitenkin olin aivan rakastunut juuri kyseiseen nimeen. Siinä sitten yritin hieman kuitenkin selitellä, että: "eikö olis kiva, jos teillä olis sama nimipäivä" ja: "meidän kaikkien nimet sopis niin kivasti yhteenkin". Eikä siinä kovin kauaa sitten mennyt, kun miekkonen ilmoitti, että nimi on saanut hyväksynnän ja pojasta tulee Anton.


Jossain vaiheessa tuntui, kun noita nimiä silloin mietittiin, että se on ihan toivoton urakka. Nimittäin löytää sellainen nimi, josta molemmat tykkää ja joka sointuu sukunimeen ym. Huhhuh, kuinkakohan vaikeeta on löytää seuraavalle lapselle nimi, kun sen täytyy sointua sitten myös isoveikan nimen kanssa kivasti yhteen. Vastaus: Ihan tosi vaikeeta.

Kivaa sunnuntaita jengi!

Jenna

2 kommenttia:

  1. Kiva kun olit kommentoinut blogiini niin löysin tän sun blogin :) Hauska aina seurailla suht samanikäisten vauvojen touhuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! On kyllä mukavaa päästä kurkkaamaan toisten vauva-arkeen! :) Ja ystäväpiirissä kun ei vielä kovin montaa muuta äitiä ole, niin kiva, että tätä kautta saa jauhaa siitä vauva-arjesta kaikkine vaiheineen :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!