keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Lempparit Antonin vaatekaapilta

Body: Next, Villapaita: H&M, Housut: Zara (Kaikki kirppikseltä)
Ajattelin esitellä meidän minimiehen vaatekaapin suosikkivaatteet. Toi ylläoleva kuva kuvastaa lähinnä Antonin juhlavaatetusta, että ei meillä täällä arkena kauluspaita päällä tönötetä. Mä oon tykännyt aina käyttää Antonilla eniten bodyja ja siihen yhdistettynä housut ja sukat. Oikeastaan kaikki potkuhousut ja puolipotkarit jäi käyttämättä mitä äitiyspakkauksessakin tuli. Ja noin pienen kanssa oon kokenut tosi hankalaks paidan, kun sitä saa koko ajan olla kiskomassa korvista alas. Paidat on varmasti käteviä sitten, kun tuo ukko oppii kävelemään, eikä enää niinkään mene nelivedolla eteenpäin. Housuissa suosin collegehousuja ja legginsejä, sellaisia siis mitkä ovat mukavia jalassa. Onhan meillä muutamat niiiin suloiset farkutkin, mutta niille tulee loppupeleissä hyvin vähän käyttöä, ainoastaan joissain juhlissa. Bodyissa ei ole väliä onko pään yli vedettävä vai neppareilla kiinnitettävä kietaisubody. Tosin parissa bodyssa on ollut niin pieni pääaukko, että oon joutunut laittaan jo pois, vaikka muuten olisivatkin vielä mahtuneet.
Housut: Lindex, Paita: H&M
Housut: Lindex, Body: Pikkuset
Väreistä sen verran, että eniten pidän aika neutraaleista ja maanläheisistä väreistä, mutta kyllä tuolta vaatekaapista muutama väripilkkukin löytyy. Antonin vaatekaapista löytyy vaatteita merkeiltä Lindex, Kappahl, H&M, Pikkuset, muutama Marimekko... Eli aika tuollaisia edullisia merkkejä. Mulla ei löydy mitään moitittavaa mistään edellä mainituista merkeistä. Hyvin ovat kestäneet kulutusta ja pesuja, hintaansa nähden ainakin. Mä en henkilökohtaisesti raaski laittaa yhteen puseroon useampaa kymppiä rahaa, joten sen tähden meiltä ei merkkivaatteita löydy. Toki ulkovaatteisiin tahdon panostaa kunhan Anton kävelee. Toistaiseksi kuitenkin ollaan pärjätty äp:n haalarilla, kun ulkona olo on lähinnä rattaissa hengailua. Jonkun verran oon ostanut kirppiksiltä, mutta paremmin sieltä löytyi kun Anton oli pienempi. Nykyään lähden usein tyhjin käsin kotiin, kun käytössä olevaa kokoa on paljon vähemmän tarjolla, varsinkin hyväkuntoista. Käytössä meillä on tällä hetkellä kokoa 74/80. Mä tykkään, että vaate saa olla päällä mieluummin vähän reilu kuin liian nafti.
Housut: H&M (kirppis), Body: Kappahl
Body: Pikkuset, Housut: Mini. Paita: Kappahl, Housut: Kappahl

Sellaisia lemppareita löytyi meidän murun vaatekaapista. Mites muut? Suositaanko teillä merkkikledjuja vai kirppiskuteita?

Jenna

2 kommenttia:

  1. Miten ihania!!
    Toi lakukuvioinen body on ihan paras!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo toi lakukuvioinen on kyllä ihana, meillä on itse asiassa samasta kankaasta tehdyt housutkin!

      Poista

Kiitos kommentistasi!