keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Lastenhuonefiilistelyä

Tulin vähän tänne fiilisteleen, kun tämä mama pääsee sisustamaan pikkumiehelle ensimmäisen oman huoneen, jippii. Nimittäin meillä on kuukauden päästä muutto. Muutetaan himppasen isompaan kämppään, sellaiseen 74 m2 kolmioon. Tällä hetkellä siis asustellaan kaksiossa ja tämä on alkanut tuntumaan muka hieman ahtaalta. Kun päätettiin tästä muutosta, niin mun oli pakko ekana googlailla lastenhuonejuttuja. Pari juttua tuli tilailtua.

Kuvat lainattu netistä

Nimittäin:
H&M:n automatto. Tänään sain vihdoin klikattua tämän kotiin. Kävin tässä viikon ajan joka päivä kurkkimassa, josko näitä olis tullu lisää. Ja nyt onneks tärppäs! Tää on nyt kuumaa kamaa, kun nää loppuukin aina sieltä verkkokaupasta tosi nopeesti.

Färg & Form valaisin. Haaveilin ensin tällaisesta samanmoisesta muuten, mutta pilvikuvioinnilla. Olivat joka nettikaupasta loppu, joten päätin, että tämä lammaskuvioinen on aivan yhtä kiva.

H&M:n tähtikori. Ihan vaan koska se mätsää niin kivasti tohon lamppuun. Ja Antonilla on muutenkin paljon tähtikuvioisia juttuja.


Lego säilytyslaatikko. Tämä on vallan suloinen säilytyslaatikko legoille! Näitä pystyy pinoamaan päällekkäin.

Vielä olisi etsinnässä joku suloinen verho. Niin ja pieni unisieppari. Tykkään yleisesti sisustuksessa maanläheisistä väreistä, niin myös lastenhuoneessa. Tosin meillä saa kyllä lelut näkyä, eikä niitä tarvitse piilottaa mihinkään kaappeihin.

Tallensin pinterestistä muutamia ihania kuvia, joista aion tehdä Antonin huoneeseen taulut.




Jenna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!