sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Minä.

Noniin. Heippa hei! Ensimmäinen postaus, hui kun jännää. Olen tätä bloggailua koittanut kerran aiemminkin, mutta jotenkin se sitten jäi, kun ei mukamas ollutkaan aikaa. Nyt uusi yritys näin äippälomalaisena. Aika ajoin blogin pystyyn pistäminen on hiipinyt mieleen, mutta kuitenkaan aika ei ole tuntunut aivan oikealta vauva-arkeen totutellessa. Nyt arki on kuitenkin asettunut uomiinsa ja tässä sitä ollaan. Tästä voisi vaikka tulla se äidin oma juttu, johon paneutua pienokaisen mentyä nukkumaan. No mutta asiaan.


Olen siis Jenna. 23-vuotias tamperelainen, yhden ihanan pienen pojan äiti. Merkonomi ja parturi-kampaajaopiskelija, joka ei kuitenkaan vielä aivan tiedä, mitä sitä tahtoo isona tehdä. Esteetikko ja taivaanrannanmaalari. Maalla asumisesta, eläinkatraasta ja useammasta lapsesta haaveileva. Siivouksesta ja kodin laittamisesta nauttiva nuori nainen. Mukana menossa Anton poika (4/15), pieni ja meneväinen ilopilleri, äidin silmäterä. Isi ja kaksi kissaa (Luna & Liinu).


Ajatuksena olisi täällä blogissa käsitellä meidän arkea kuvin ja tekstein rennolla otteella. Postauksia aihepiiristä toiseen. Tänne on mukava sitten palailla tutkailemaan, mitä sitä on kaikenlaista tullut puuhailtua. Ja ehkä täältä löytyy jollekin myös vertaistukea tai samaistumisen paikkoja. Tervetuloa mukaan!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!