perjantai 25. joulukuuta 2015

Meidän joulu

Vietettiin jouluaatto Antonin Mammalassa (eli mun vanhempien luona). Oli kyllä huippuihanaa. Päästiin valmiiseen joulupöytään herkutteleen, eikä tarvinnut itse stressata jouluruoista tai siivouksesta tai... mistään oikeastaan. Kyllä kelpas!
Tämä oli muuten meidän pikkuherran ensimmäinen joulu!
Tontut oli jättäneet lahjat kuistille, joten pukki jäi tällä kertaa näkemättä. Tosin voisin veikata, että ehkä parempi näin. Pukki olisi voinut olla Antonin mielestä vähän pelottava, kun muutenkin vierastaa jonkin verran. Ehkä sitten ensi vuonna. Lahjoja saatiin melkoinen keko, oltiin nähtävästi oltu kilttejä koko porukka.



Meidän jouluun kuului syömistä ja kahvittelua, leikkimistä, joululauluja, ihanaa yhdessäoloa, naurua ja iloa. Sellaista ihanan kiireetöntä meininkiä. Ja vaikka lunta ei tänä jouluna saatukaan, niin kyllä se joulutunnelma silti sydämeen tiensä löysi. Huomenna vielä vähän syöpötellään jouluruokia ja sukuloidaan, sitten on tämän vuoden joulu paketissa. Toivottavasti teillä siellä ruutujen toisella puolen on myöskin ollut onnistunut ja rauhallinen joulu.



Saatiin ihan muutama suklaarasia lahjaks, täytynee varmaan uhrautua ja alkaa syömään niitä pois. Ja telkusta alkaa just sopivasti suomilovekin. On tää aika ihanaa!

Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!