tiistai 2. helmikuuta 2016

Lastenhuone

Täällä on jo lähes kaikki tavarat saatu purettua laatikoista. Muutto meni muutenkin mukavasti, lauantaina saatiin kaikki tavarat muutettua tänne uuteen kotiin ja sunnuntaina sitten käytiin siivoamassa vanha kämppä. Mua ahdistaa asua kaaoksen keskellä, joten laitettiin pari päivää hösseliksi, että saatiin pahvilaatikot purettua. Muutama hylly nyt vielä odottaa laittajaansa, mutta muuten täällä on kaikki oikein hyvällä mallilla. Tavaraa on kyllä ehtinyt kertyä ihan kiitettävästi, jospa sitä vielä jostain turhasta luopuisi.

Antonin huonehan on soma ja pikkuinen, mutta kyllä sinne kaikki tarpeelliset tavarat ja huonekalut kuitenkin sopii. Mun täytyy vielä hankkia H&M:ltä yksi tietty raitamatto tuonne huoneeseen ton automaton kaveriksi. Pidemmittä puheitta, kuvia kehiin.








Tällainen huone siis meidän pikkuherralla. Jotain vanhaa, jotain uutta ja hillittyjä värejä. Mitäs tykkäätte?

Jenna

2 kommenttia:

  1. Ihana huone! <3 Kivoja yksityiskohtia ja ihana toi puinen lipasto :) En malta odottaa meidän muuttoa ja että pääsen laittamaan Lukan huonetta kuntoon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Toi puinen lipasto on kyllä yksi munkin lempparikalusteista, kestää aikaa eikä oo mikään hempula vaan tosi tukeva :) Täälläkin odoteltiin malttamattomina ennen muuttoa nimenomaan lastenhuoneen sisustamista. Innolla odotan kuvia, kun saatte Lukan huoneen laitettua :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!